Bujon viikkonäkymä





En oikein tiedä, mitä järkeä on tehdä viikkonäkymä kuukausinäkymä sijasta näin kesällä, kun kerran ei ole paljoakaan muistettavia asioita. Toisaalta voisin kirjoittaa ylös esimerkiksi muistutuksen siitä, että viikossa on vain seitsemän päivää eikä kahdeksan, kuten olin alussa ruutuja vihkoon piirtänyt. 








Tästä sivusta tuli yllättävän siisti ottaen huomioon sen, että käytössä olivat vain vanhat puuvärit ja musta tussi sekä kärsimättömyyteni käyttää viivotinta laatikoiden ääriviivojen vahvistamisvaiheessa. Suoria viivoja on kuitenkin vielä melko helppo piirtää verrattuna esimerkiksi ympyröihin, kuten edelliseen sivun viikkonäkymästä näkyykin....







Trackereistäkin piirsin laatikkomaiset, jolloin voin laittaa samaan trackeriin kahta eri tasoa asiasta. Itse seuraan mieluiten sitä, kuinka paljon syön kasvis- ja kalaruokaa, joten väritän laatikon kokonaan vihreäksi tai siniseksi, jos syön päivässä pelkkää kalaa tai kasvisruokaa. Jos syön molempia, voin värittää etuosan vihreäksi ja sivun siniseksi ja, jos en syö kumpaakaan tai vain yhden kasvis- tai kalaruuan päivässä, väritän laatikon punaiseksi kokonaan tai puolittain. 
Samalla tekniikalla merkitsen myös suklaan ja muun herkkujensyönnin ja iltapalan syönnin ihan tavallisella tavalla eli väritä laatikko, jos täytit kohdan tänään. Trackaan näitä asioita, koska haluan nähdä kuinka paljon oikeasti syön kasvis-/kalaruokaa, herkkuja tai iltapalaa.









Tajusin itse vasta kuvan otettuani, että ainoa erimielinen sana koko aukeamalla on tuo ainoa ”food”. Jostain syystä se oli varmaan vain luonnollista kirjoittaa englanniksi. To do- listat jätin pois vähän aikaa sitten, sillä tiedän niiden olevan lähes hyödyttömiä minulle, varsinkin jos listalla on näin kesällä vain pari kohtaa, jotka muistan ja tiedostan niiden olemassaolon ilman listaakin

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bujo ilman koristeluita vai itse piirretty kalenteri?

Postikorttinauha ja viikko bloggausta

*Tähän kliseinen otsikko onnellisuudesta*