Kuka olen ja mitä teen täällä? (Aloituspostaus)

Hei mahdolliset blogini lukijat! Olen 18-vuotias tyttö eteläisestä Suomesta. En ole suuresti blogien maailmaan perehtynyt, mutta nautin kirjoittamisesta, joten tämä tuntui hyvältä idealta. Tämä ensimmäinen postaus on luultavasti hyvin tylsä, mutta tuntuisi oudolta lähteä suoraan tarinoimaan päivän tapahtumista ilman taustoja.Varsinkin, kun nimikin on noin epämääräinen. Nimittäin nimestä huolimatta kyseessä ei ole ruoka-aiheinen blogi tai ei ainakaan artisokkiin, raparperiin tai ruuan laittoon liittyvä blogi. Nimi tulee siitä, että esiinnyn nimellä Artisokkaraparperi myös Wattpadissä, jonne olen kirjoittanut muutaman tarinan sekä runoja. Tahtoisin kuitenkin kertoa itsestäni ja ajatuksistani, joka ei oikein onnistu tarinoiden ja runojen muodossa suoraan. Toisaalta en koskaan lapsena pitänyt päiväkirjaa kahta päivää pidempään, enkä vanhempana bullet journalia kahta viikkoa pidempään, joten saa nähdä onnistunko tässä. 

Ymmärsin mahdollisuuteni kirjoittaa blogia vasta muutama päivä sitten ja nyt jo saavuin toteuttamaan tätä ideaa. Olen totta kai tiennyt blogien olemassaolosta iäsyyksiä ja lukenut muutamia, mutta blogin kirjoittaminen ei ole pitkään aikaan käynyt edes mielessä. Perimmäisenä tarkoituksenani on kirjoittaa päiväkirjatyylillä postauksia, jotta voisin kirjoittaa ylös asioita ja säilyttää niitä itseäni varten. 

On vaikea valita blogille aihetta, sillä lifestyle tuntuu väärältä termiltä, mutta kertoessani elämäntavoistani ja elämästäni se on luultavasti kuitenkin täysin oikea termi. Tarkoituksenani ei ole kuitenkaan kertoa urheilusta, shoppailusta, sisustamisesta, perhe-elämästä tai matkailusta sen enempää kuin ruuanlaitostakaan. En toisaalta ajatellut joka päivä kertoa toiminnantäyteisistä päivistäni joihin parhaassa tapauksessa sisältyy jopa kaksi aktiviteettia lukio ja toisena jotakin teemalla harrastus tai kaupassa käynti. Tästä tuli lyhyt ja tylsä postaus, mutta toisaalta tämä on vain aloituspostaus, jotta pääsen vauhtiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Postikorttinauha ja viikko bloggausta

*Tähän kliseinen otsikko onnellisuudesta*

Tahdon bujoilla!!