Digitaalisten laitteiden vastarinta - valitusta aiheesta

Kaksi kiireellistä päivää takana ja yksi edessä ennen viikonloppua, kaksi rentoa päivää siinä väleissä. Ajattelin aamulla ennen koulupäivän alkua kirjoittaa blogipostausta ja tehdä läksyjä, mutta tietokoneellani olikin jokin ongelma. Juuri kun opin liittämään teksteihin kuvia koneella, niin joudun tekemään kirjoitukset tabletilla. Jippii. Sattuma ei todellakaan ollut mukana koneen häiriöissä, sillä juuri ennen koneen avaamista ajattelin: "onneksi mun kone toimii vielä ja mitä ihmettä oikein tekisin, jos se hajoaisi juuri ennen koeviikkoa." Tässä on taas todiste siitä, ettei kaikki voi olla vain sattumanvaraista.

YouTubella on ollut jokin ongelma mainoksien kohdentamisessa, sillä joka ikisessä videossa, jonka haluaisin katsoa, on ollut neljä päivää sama toimimaton mainos. Onneksi omistan hyvän itsehillintäkyvyn, sillä ilman sitä omistaisin nyt säröisen tabletin. Yleensä olen melko kärsivällinen netin kanssa tai no kärsimätön luovuttaja, mutta en hermostu. Nyt oli hermostuminenkin lähellä.
Tässä kun mietin niin tämä ei taidakaan olla niin positiivinen päivitys, mutta ehdottomasti "negatiivisimpia" päivityksiä, mitä luulisin kirjoittavani. Toisaalta en voi tietää, miten elämäni muuttuu lähiaikoina, kuten ei kukaan.

Sain aktiivisuusrannekkeen viimeviikolla ja siinä on ominaisuutena "yömode", joka siis laitetaan päälle, kun mennään nukkumaan, jotta saadaan unen määrä selville. Jostain syystä rannekkeeni kuitenkin vihaa minua ja onnistun öisin laittamaan "yömoden" pois ja aamulla ranneke väittää minun nukkuneen muutaman tunnin.

Koneen sain kuitenkin kuntoon jo iltapäivällä viisaampien avustuksella. Oli tarkoitus tehdä sillä läksyjä ja kirjoittaa tätä päivitystä, mutta päädyin selailemaan kuvia täysikuusta Googlen kuvahausta. Yritin asettaa taustakuvaksi vaikka kuinka montaa, mutta yksikään kuvista ei ollut tarpeeksi tarkka ja kaikki olivat väärän kokoisia.

Digitaalisilla laitteilla on selvästi vastarinta minua kohtaan. Aktiivisuusrannekkeessanikin on värinäominaisuus ja pulssinmittaus, joten odotan sitä päivää, kun saan sähköiskuja. Se on luultavasti lähellä, jos katsoo yhden päivän sisältämiä ongelmaani digitaalisten laitteiden kanssa. Luultavasti laitteet vain haluavat minun vähentävän näyttöjen ääressä vietettyä aikaa. Pitäisi varmaan kuunnella tätä viestiä...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bujo ilman koristeluita vai itse piirretty kalenteri?

Postikorttinauha ja viikko bloggausta

*Tähän kliseinen otsikko onnellisuudesta*