Asmr, aktiivisuusranneke ja postaukset

Yritin illalla kuunneella asmr-videoita, joiden tarkoituksena on esimerkiksi rentouttaa. Löysin itselleni sopivan videon ja rentouduinkin, mutta en nukahtanut. Vaihdoin asmr:n tilalle äänikirjan, joka ei sekään auttanut nukahtamiseen. Koomisinta tässä on ehkä se, että ilman mitään nukahtaisin puolessa tunnissa, mutta eilen siihen kului 1,5 tuntia, josta vain 45 min jotakin kuunnellessa. 



(Aamuun on kuitenkin mukava herätä, kun ulkona näyttää tältä.)

Sain vihdoin hankittua aktiivisuusrannekkeen, joka luultavasti tulee heti hyödyksi. Nimittäin eilen tämän postauksen kirjoittaminen loppuun jäi päänsäryn takia tälle päivälle. Päänsärky taas luultavasti johtui liian vähästä ulkoilusta ja liiasta ruudun tuijottamisesta. Toivon, että jaksaisin seurata kunnolla liikuntaani, sillä minulla on paha tapa innostua jostakin hetkittäin, mutta menettää kiinnostus nopeasti. Olen kärsimätön ihan kaiken suhteen. Jos olen lukenut kirjan aiemmin ja lukeminen on liian hidasta, luen vain muutaman lauseen sivulta, jotta pääsen eteenpäin. En katso paljoa elokuvia tai sarjoja, sillä juonet etenevät liian hitaasti. En ole koskaan onnistunut päiväkirjan pitämisessä ja niin edelleen.

Haluaisin kirjoitella postauksia, mutta en osaa päättää mitä kirjoitan. Olen listannut kaikkea, mistä haluaisin kirjoittaa, joten on vaikea valita aiheita. Toisaalta haluan kirjoittaa tämänkin tyylisiä postauksia, joskin enemmän itseäni varten. On rentouttavaa vain kirjoittaa tapahtuneista asioista ja saada niitä muistiin. Samalla tulee analysoitua omia ajatuksia ja kirjoitin tuon urheilujutunkin saadakseni itseni liikkumaan, kun muistan maininneeni siitä täällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bujo ilman koristeluita vai itse piirretty kalenteri?

Postikorttinauha ja viikko bloggausta

*Tähän kliseinen otsikko onnellisuudesta*